Salon Cvijeća – Vaša Online Cvjećarna

Cvjećarna

Salon Cvijeća – Vaša Online Cvjećarna

Cvjetni Aranžmani i Buketi Za Svaku Priliku

Već više od 15 godina nudimo atraktivne i kreativne cvjetne aranžmane, dekoracije i bukete na području Grada Zagreba. U Salonu Cvijeća možete pronaći cvjetne kreacije za svaku priliku, jer vjerujemo da šarene boje i mirisi prirode mogu razveseliti vaše bližnje i one do kojima vam je stalo. Naš cilj kao online cvjećarna je ponuditi nešto drugačije, i izraziti kreativnost kroz atraktivne cvjetne aranžmane koji izvlače osmijeh na lice.

Sreća se nalazi u malim i jednostavnim stvarima, a to je ono čemu težimo. Svaka naša cvjetna kreacija napravljena je s ljubavlju, i uz boju, miris i aranžiranje, naš svaki cvijet ima svoju priču.

Od buketa pa sve do cvjetnih kutija i vjenčanih aranžmana, na našem webshopu imamo odgovor za svaku priliku. Naš široki asortiman cvjetnih kreacija će vas ostaviti bez daha, a svaki aranžman je unikatan i ručno izrađen.

Posebno želimo istaknuti ruže, jer ruže su bezvremenski poklon koji uvijek nosi simboličko značenje. Imamo široku ponudu ruža i aranžmana s ružama, a pogotovo želimo istaknuti cvjetne kutije od ruža i bukete ruža. Pogledajte i uvjerite se sami!

Atraktivne Cvjetne Kutije

Svaka naša cvjetna kutija nosi sa sobom nešto posebno, jer je potreban veliki trud i oko za detalj kako bi cvjetna kutija dobila svoj identitet. Iz tog razloga obraćamo posebnu pažnju našim kreacijama i to je ono čime se ponosimo.

Cvjetna kutija je idealno rješenje ako želite unijeti boje i mirise prirode u vaš dom. One nude “ono nešto” što će vas ostaviti bez teksta, a također je prva stvar koja će nekome zapeti za oko. Stane u svaki kutak doma, a na pravome mjestu može drastično podići atmosferu i cjelokupnu dekoraciju interijera.

Salon Cvijeća Vjenčanja

Vjenčani Aranžmani

Nudimo razne vrste vjenčanih aranžmana za vaš posebni dan. Dekorirajte vaše vjenčanje iz snova i uživajte u našim kreacijama. Iz naše široke lepeze možete izabrati najčešće naručivane dekoracije, ili nas možete kontaktirati direktno i naručiti cvjetne dekoracije po želji.

Narudžbe i Dostava

Naša online cvjećarna isporučuje narudžbe isti dan one koje su zaprimljene do 12 sati. Isporuka se odvija tek kada je novac primljen na račun, a kod plaćanja pouzećem transakcija se odvija regularnim putem kako je navedeno za ovaj način plaćanja. Svi troškovi dostave su uračunati u punu cijenu proizvoda koji se mogu pronaći na našem webshopu.

Share this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)