Salon Cvijeća – Internet Cvjećarna Zagreb

Cvjećarna Zagreb

Salon Cvijeća – Internet Cvjećarna Zagreb

Salon cvijeća je internet stranica i webshop koji nudi široki asortiman dekorativnog cvijeća i cvjetnih dekoracija na području Grada Zagreba.

Na našem webshopu možete pronaći kreativne i atraktivne bukete, kutije cvijeća, vjenčane aranžmane, vijence, i cvjetne dekoracije za dekoriranje interijera i većih prostora kao što su hoteli.

Svaka cvjetna dekoracija koju nudimo je visoke kvalitete, a iza nas je 15 godina rada s cvijećem gdje aktivno stvaramo nove kreacije za naše klijente. Surađujemo s restoranima, hotelima i tvrtkama u Republici Hrvatskoj, koje su nam ukazale povjerenje kroz sve ove godine.

Ulažemo puno ljubavi i truda u svaku kreaciju, jer ono što radimo, to radimo iz srca. Kroz vedre boje, mirise i atraktivnu prezentaciju, želimo vam uljepšati okruženje i napraviti cvjetnu dekoraciju koja će širiti ljubav i pozitivnu energiju.

Naši buketi su idealan poklon za svaku priliku, a možemo preporučiti bukete koji sadrže sezonsko i miješano cvijeće. Najviše se ističemo našim cvjetnim kutijama od ruža, a svaka kutija je ručni rad.

Primamo upite, prijedloge i uvijek smo otvoreni prema novim idejama. Ako imate posebnu želju za svoju cvjetnu dekoraciju, kontaktirajte nas i ostanite očarani našim cvjetnim kreacijama!

Share this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)